przez Miśka Wt, 24 sie 2010, 21:56
skupilysmy sie na obiedzie i wiczerze w Wiśle, Mloda miala cos jak gra w podchodzy, szukanie wiadomosci i wskazowek, prowadzenie nas. Na wszelki wypadek zawsze ma gdzie wrócić w kazdej chwili jakby jej było gorzej.
1. W piatek na maila dostanie nagrany przeze mnie film:
Emilio, czeka cie niezapomniany weekend. Spakuj walizke na 2 dniowa wyprawe, o 20 przyjedzie zaufana ci osoba odebrac twoje rzeczy. Jutro od 11 czekaj na wskazowki.W efekcie nie zdazylam i poprosilam kolege o telefon z ta wiadomoscia.
Ja przyjade po torbe.
2.sobota, my sie umawiamy o13 na rynku w ja daje koperte w klubie i kazdej z uczestniczek czerwona roze-papierowa ponumerowana, ze wskazowkami, idziecie sie spakowac do 3 aut(bedzie nas 12) i rozproszyc po rynku Mloda bedzie was szukac.
o 13:00 Mloda dostaje smsa:
wyjrzyj przez okno ktos na ciebie czeka (Ja) zaprowadz go tam gdzie toja przyjaciolka zakonczyla swoj Panienski, tam tez zacznie sie twoj. Szukaj wspazowek tam gdzie leja piwo;)" i pojade po nia ok 13.30 jestesmy na rynku,W efekcie zadzwonila kolezanka bo moja Mloda sie denerwowala juz:)
3. U barmana koperta
"Znajdz 10 swoich przyjaciolek rozproszonych po rynku, znak szczegolny-roza, dalsze wskazowki wskaze ci ten oto kwiat"
i bedzie roza z numerem 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 (w sumie zrobilysmy bez numerow co by miala trudniej:P)wis/ła/ulica/jakastam/wez/tam/
swoje/ przyj/aciolki
i dostaje pierwszy prezent (stroj krolika) za zadanie
14:00 Jedziemy do wisły do knajpki, tu byl obiad , kazda zamaiala do 50 zl, wczesniej troche pospacerowalysmy po rownicy, nasze samochody obklejone byly tasma wieczor panienski,
5.jestesmy w restauracjijemy i dostaje koperte od nas/kelnera-przyszla zona musi umiec dobrze gotowac,popros o przepis na to co zamowilas;) a dostaniesz wskazowke nr 6, prezent nr 2 kostki do gry-sexowe i zel durexa
6:krzyzowka i haslo gdzie szukac nastepnej wskazowki "pizama partyyy!!" czyli domek
prezent nr 3 nakladka do spania na oczy "fuc.ng georgeous";) i koszulka z ich zdjeciami i z tylu"wychodze za maz"
cudny spacer i atrakcje na rownicy
ok 19.30- 20:00 pizama party w domu, przekaski, poncz z wodki i pomaranczy/cytryn-sprawdzony;) haha,
fotki niestety sa za duze postaram sie je pozniej zmniejszyc