lilianka17 napisał(a):A wy dziewczyny jaka miałyście piosenke na pierwszy taniec?

W każdym razie moi znajomi mieli ją na 1. taniec i fajnie wyszło. Trochę bardzo kiczowata jest, ale mnie jakoś rusza
Niestety dość często wpadała mi w ucho w lipcu i sierpniu, ale już nie wpada MiLi napisał(a): tylko, że przez bańki, na których się pośliznęłam

MiLi napisał(a):My tańczyliśmy walca do muzyki "Noce i Dnie", mieliśmy mieć z płyty, ale przygrywała nam orkiestra, ponieważ się nie wyrabialiśmy przy płytce na nauce tańca![]()
Orkiestra grała wolniej, więc nam dobrze szło![]()

lilianka17 napisał(a):MiLi napisał(a): tylko, że przez bańki, na których się pośliznęłam
Mili my tez bedziemy mieli banki z takiej dmuchawy, i powiedz mi na parkiecie faktycznie idzie sie poslizgnac, duzo ody sie robi z nich?
No ja na poczatku myslalam ze ta Paulla to Edyta Górniak bo tak podobna i glos podobny a to kos podobny ale piosenka nawet fajna: )
joanna napisał(a):MiLi napisał(a):My tańczyliśmy walca do muzyki "Noce i Dnie", mieliśmy mieć z płyty, ale przygrywała nam orkiestra, ponieważ się nie wyrabialiśmy przy płytce na nauce tańca![]()
Orkiestra grała wolniej, więc nam dobrze szło![]()
dokladnie tak
Chris nie ma poczucia rytmu, a uparl sie, ze bedzie prowadzic, wiec nie bylo innego wyjscia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy: witch, twiggie, KatjaM