Pan Mlody

Re: Pan Mlody

Postprzez Mia Pn, 7 mar 2011, 23:35

migotka napisał(a):Mia chyba pomyliłaś się i wpisałaś datę urodzin w dacie ślubu ;).
A co chodzi o wybór dla pana młodego ja to stawiam na garnitur,
mój mąż też na to stawiał i było ok.

Oj, nie zauważyłam, dzięki ;].

Garnitur jest na pewno najprostszym rozwiazaniem. Kusi mnie jeszcze smoking, chciałabym przynajmniej zobaczyc jak moj facet sie w nim prezentuje. Sukienke na pewno bede miala lekko w stylu retro, wiec smoking moze byc ciekawym uzupelnieniem. Pozostaje jednak kwestia - gdzie cos takiego mozna przymierzyc?
Ostatnio edytowano So, 12 mar 2011, 01:24 przez Mia, łącznie edytowano 1 raz
Mia
Świeżak

GG: 0

Postprzez panna_młoda Wt, 8 mar 2011, 15:18

słyszałam że są nawet wypożyczalnie smokingów, ale to pewnie w dużych miastach, poszukaj na necie informacji, na pewno znajdziesz, ślub jest raz w życiu więc to czas na spełnianie waszych marzeń, a może zrobisz zestawienie i pochwalisz się tym co już masz, wtedy nam będzie łatwiej doradzać
Obrazek
Obrazek
panna_młoda
Czarownica

Data ślubu: 30 maja 2009

Postprzez aniakins Wt, 8 mar 2011, 15:51

W wiekszych miastach powinnin miec wypozyczalnie smokingow i frakow. Moj mezon mierzyl rozne rodzaje, ale w garniturze wygladal najlepiej. Mysle wiec, ze wazne tez czy Panu Mlodemy smoking w ogole pasuje.
ObrazekObrazek
Obrazek
aniakins
Mistrz magii

Data ślubu: 6 czerwca 2009

Postprzez Vera Śr, 9 mar 2011, 00:02

Mia, w jakim mieście tak w ogóle mieszkasz?
Vera
Świeżak

Postprzez Mia So, 12 mar 2011, 01:27

Mieszkam w niewielkiej miejscowości, by coś znaleźć wybierzemy się do Poznania.

Na początku wolałabym jednak poszukać w sklepach czegoś ciekawego, jeśli nic nie będzie to wtedy wypożyczalnie.

@panna_młoda
Dopiero zaczynamy przygotowania, więc tak naprawdę nic jeszcze nie mamy ;]. Jednak ze względu na jego pracę teraz jest idealny czas na znalezienie czegoś dla niego.
Mia
Świeżak

Postprzez Vera Pn, 14 mar 2011, 01:54

Skoro poznan to spróbuj zajrzeć do salonu cybina. Jakiś czas temu dobra koleżanka z narzeczonym kupiła tam właśnie smoking i chyba przez tydzień cały czas zachwalała zarówno sam smoking, jak i sklep w którym udało jej się go znaleźć ;p. Z tego, co pamiętam, to długo szukali i był to pierwszy sklep, w którym wreszcie znaleźli coś dla siebie.
Vera
Świeżak

Postprzez imbriel Pt, 14 paź 2011, 11:34

My stawiamy na klasyczny czarny garnitur! Tylko jeszcze zastanawiamy się czy muszka czy krawat :)
imbriel
Świeżak

Postprzez Magga Pn, 30 kwi 2012, 14:41

ja stwierdziłam że musi by c garniitur klasyczny, bez udziwnień :) i żeby sie nie błyszczał bo nie lubie błyszczących a reszta... cos dobierzemy :))
Obrazek

Obrazek
Magga
Świeżak

Data ślubu: 1 września 2012

Poprzednia strona