Tak jak w temacie. Czy wazny jest czas do zareczyn?? Czy np uwazacie ze zareczyny po paru miesiacach sa zle smieszne nie realne?? Czy liczy sie czas od poznania czy od bycia razem
Z mojego doswiadczenia... czas bycia razem nie ma znaczenia... Mozesz byc z kims 10 lat, sie zareczyc i zerwac po miesiacu, a mozesz z kims byc 3 miesiace, sie zareczyc, wziac slub i zyc happily ever after
my po roku i 3 miesiacach od poznania i po roku od zamieszkania razem na to raczej nie ma reguly... moja kuzynka byla ze swoim ex 7 lat i nic, z drugim hajtnela sie po niecalym roku...
wszystko zależy od punku siedzenia ;] bo ja np gdyby mi się facet po 5 latach nie oświadczył to czułabym się głupio ;] a tak po niecałych 2 latach - siup ;] w sierpniu pierścień a w grudniu mieszkanie
My sie zareczylismy po 5 latach , choc przyznam szczerze myslalam ze moj ukochany zrobi to wczesniej, w koncu jednak sie doczekalam i zrobil to w bardzo romantyczny sposob. I tez uwazam tak jak Ania ze czas nie ma tu zadnego znaczenia, to bardzo indywidualna sprawa
Ja się doczekałam pierścionka zaręczynowego dopiero po 6,5 roku związku (w poniedziałek wielkanocny 24.03.08r.) i podobnie jak Gaga35 myślałam, że to nastąpi wcześniej, dlatego nie mogę się już doczekać ślubu - od urodzenia o nim marzę