wegetarianizm

Re: wegetarianizm

Postprzez Gaga35 Pt, 25 lip 2008, 08:24

Mallyna no to tylko ci pozazdrościć, przynajmniej wiesz co jesz.
Mój mąz pracuje w firmie rybnej i jakbym wam powiedziała jakie wymagania co do ceny towaru maja hipermakety to byście się za głowę złapały.
Obrazek
Gaga35
Mistrz magii

GG: 4196489
Data ślubu: 9 maja 2008

Postprzez aniakins Pt, 25 lip 2008, 11:41

ja jak bylam w Polsce to tez jadlam troche lespze jedzonko, np chleb, miod, warzywa. Miesko czesto swoje uwedzone.
Niestety tutaj wszystko z supermarketow :/ Ale tez zazwyczaj nie ja robie zakupy.

Jak bede na swoim to zamierzam wiecej rzeczy kupowac na ryneczku i w warzywniakach
ObrazekObrazek
Obrazek
aniakins
Mistrz magii

GG: 0
Data ślubu: 6 czerwca 2009

Postprzez skrzypion Pt, 5 cze 2009, 19:50

widzę, że wątek już dawno klapnął, ale się wypowiem, a co ;) ja jestem pseudo wegetarianką już 5 lat, pseudo bo rybki jem :) miałam taki okres, że przez pół roku rybek też niet i to mi nie służyło. Teraz wcinam rybki i robaki (czyli owoce morza). Nie uważam, że powinno się traktować wegetarianizm w kategoriach zdrowy/niezdrowy. Bo to zależy. Jak na początku przestałam jeść mięso to jadłam makaron z keczupem :roll: i na pewno nie było to zdrowe. Teraz już jem urozmaicone posiłki, robię raz w roku badania i... słucham swojego organizmu, on mi podpowiada, że na razie wszystko jest ok. A jak przestanie być to zacznę wcinać mięcho i tyle :)
WWW.PRZEDPO.PL
Dołącz do największej w internecie bazy ludzi, którzy doświadczyli w swoim zyciu zmian!
skrzypion
Eksperymentator wiedzy magicznej

Postprzez twiggie Pn, 29 cze 2009, 12:32

a ja wczoraj oglądałam program o biednych kurczaczkach hahahha i nawet pomyślalam, że odstawię...
ale nie wiem czy bym dała radę...
ryby uwielbiam!!
Obrazek
twiggie
Mistrz magii

Poprzednia strona