ja jeszcze w ogole nie zorientowana jak to forum dziala ale powoli bede sie uczyc ... u nas znowu deszcz takze mam duzo duzo czasu ... z malymi przerwami
ale juz to mowilam
tak poza tym dekoracje kosciola sciagnelam z Katjusi
(mam nadzieje ze jestes ze mnie dumna
) ale niestety nie bylo ani platkow roz (ksiadz nie pozwolil bo sie brudzi podloga) ... ani swieczuszek no bo moze bysmy sobie sukienki popalily ... ale byla piekna organza i stroiki ... wszyscy na to zwrocili uwage i mowili ze msza i oprwa byly cudowne ... jak juz mowilam wczesniej msza sie przeciagnela ... ale byla cudowna ... chociaz prawie nic z niej nie pamietam ... niby nam nawet klaskali goscie a ja tego nie pamietam w ogole ... strasznie bylam zestresowana musze wam powiedziec ...
welonik mialam dlugasny tak jak chcialam, rekawiczek brak, wiazanka slubna byla przepiekna rozowo fioletowa
z makijazu bylam bardzo zadowolona, bul mocny i superowy 

... narazie mam tylko robione przez szwagra, a ze nie jestem na swoim kompie to ich nie mam przy sobie ... takze narazie lipa ... od fotografa nie wiem kiedy beda ... bo jeszcze nie bylo sesji plenerowej ... musielismy odwolac bo miala byc w srode a w srode beznadziejna pogoda i nie bylo ... ma byc po powrocie z podrozy poslubnej czyli pewnie w czwartek lub piatek ... zalezy od pogody ... pan fotograf zrobi nam stronke internetowa takze moze uda mi sie chociaz linka wkleic zebyscie zobaczyly ...
) i takie tam inne bzdury ... w kazdym razie na poczatku bylo strasznie ... ale pozniej byli zachwyceni i nawet powiedzieli mi ze teraz zaluja ze nie zostali dluzej
... na weselu na poczatku troche sie przygladali ... ale takim jednym z najlepszych momentow weselnych bylo to jak przygotowywalismy sie do pierwszego tanca a tam na srodek wychodzi maly byczek (taki na baterie) ... wszyscy w smiech ... do byczka wyszedl kolega aberta i udaje torreadora ... mowie wam, gwozdz programu
ogolnie bylo swietnie co tu duzo mowic ...
<dumna >!!!Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość
Moderatorzy: witch, twiggie, KatjaM