ślub Milenci

Re: ślub Milenci

Postprzez joanna Wt, 2 wrz 2008, 08:42

milencia, ale tu tez chcemy foteczki :grin:
joanna
Czarownica

GG: 0

Postprzez Miśka Wt, 3 mar 2009, 21:29

milenciaa napisał(a):ja tez sie nie moge zdjec doczekac :) ... narazie mam tylko robione przez szwagra, a ze nie jestem na swoim kompie to ich nie mam przy sobie ... takze narazie lipa ... od fotografa nie wiem kiedy beda ... bo jeszcze nie bylo sesji plenerowej ... musielismy odwolac bo miala byc w srode a w srode beznadziejna pogoda i nie bylo ... ma byc po powrocie z podrozy poslubnej czyli pewnie w czwartek lub piatek ... zalezy od pogody ... pan fotograf zrobi nam stronke internetowa takze moze uda mi sie chociaz linka wkleic zebyscie zobaczyly ...

co do wesela ... pieknie bylo. jak wiecie sama dekorowalam stoly, wyszly cudownie, az sie poplalaklam jak zobaczylam efekt koncowy, sliczne te kwiatuszki ... organza a la bieznik, te kieliszeczki ze swieczuszkami ... eustoma porozrzucana po stole ... zrobilam tez menu w dwoch jezykach, winietki, pudeleczka, biale serweteczki ... no cudownie mowie wam ... moj tata byl w szoku ze tak to pieknie wymyslilam, ja tez ... bo bylo piekniej niz myslalam ... w ostatniej chwili udalo mi sie namowic wlascicielki domu weselnego i kucharki zeby nic nie bylo na stolach, takze efekt wejsciowy byl cudowny ... nic na stolach ... biel ... cud miod ... mam nadzieje ze to jest na zdjeciach ...

a p[odeslalabys mi foty b widze ze w moich klimatach udekorowalas no i te eustomy!!
Obrazek

Obrazek
Miśka
Fanatyk mioteł

Data ślubu: 26 września 2009

Postprzez Miśka Wt, 3 mar 2009, 21:36

milenciaa napisał(a):znowu jestem tylko na moment ... podam wam profil mojej sis na gronie to sobie zobaczycie panienski moj i slub ( ostatnie dwie galerie) - http://grono.net/users/630190/

ps. pozdrawiam serdecznie :D

cudowny panienski..pozazdroscic i pogratulowac..ojej i w ogole tort extra...oj aby mi tak pieknie wyszlo i nie ze slodze ale baaaaaaaardzo ladnie
Obrazek

Obrazek
Miśka
Fanatyk mioteł

Data ślubu: 26 września 2009

Poprzednia strona